Elder Scrolls Online heeft nieuwe verbeteringen voor Xbox Series X|S en PlayStation 5 gekregen

Nieuwe verbeteringen voor Xbox Series X|S en PlayStation 5 plus twee nieuwe dungeons beschikbaar voor the Elder Scrolls Online.

Het stof is neergedaald na de gebeurtenissen van The Elder Scrolls Online: Blackwood, maar Mehrunes Dagon heeft zijn sinistere plannen nog niet laten varen. Sterker nog, zijn overwicht neemt alleen maar toe. De DLC The Elder Scrolls Online: Waking Flame bevat twee nieuwe dungeons voor vier spelers: The Dread Cellar en Red Petal Bastion.

Alle 19 miljoen ESO-spelers tot dusver kunnen uitkijken naar Update 31, een patch voor de basisgame die tal van oplossingen voor bugs en prestatieverbeteringen bevat. Bovendien zijn er nieuwe huizen, meubilair en huisgasten te vinden in de in-game Crown Store. Hier zijn enkele van de belangrijkste verbeteringen die inbegrepen zijn in de console-update die uitkomt op 8 september:

  • Dynamische resolutieschaling ingeschakeld voor de prestatiemodus op Xbox Series X|S en PS5; resolutieschaling tussen 1080p-2160p op Xbox Series X en PS5, en tussen 1080p-1440p op Xbox Series S
  • Voor alle consoles, behalve de standaardversies van de PS4 en Xbox One, voorziet de DLC Waking Flame een nieuwe HDR-modus met de naam “Default”. Dit is een gloednieuwe instelling waarbij de oorspronkelijke artwork in de game wordt weergegeven zoals die bedoeld is én er wordt geprofiteerd van de verhoogde range
    • Voor spelers die ESO liever spelen zoals het er nu uitziet in HDR, blijft die modus een optie met de naam “Vibrant”
  • Voor PC-spelers verschijnt de render-multithreading-instelling voor consoles, die in juni debuteerde in de Console Enhanced-editie, ook voor PC via een nieuwe bèta-instelling waarvoor je je kunt aanmelden. Deze functie is bedoeld om hogere framerates te halen

In het Blackwood-hoofdstukdeel van de jaarlange Gates of Oblivion-verhaallijn, moeten spelers de Daedric samenzweringen en tirannieke intriges onthullen die het land verscheuren. Ontdek wat deze samenzweringen met de Prince of Destruction en zijn verschrikkelijke plannen voor Tamriel te maken hebben. Het verhaal van Blackwood, dat nu verkrijgbaar is, staat op zichzelf, maar zet ook het overkoepelende verhaal van Gates of Oblivion voort dat later in 2021 afgesloten zal worden.

Spelers kunnen het Waking Flame-gamepack kopen via de in-game Crown Store en het pakket is inbegrepen voor iedereen die zich abonneert op ESO Plus. De nieuwe DLC is nu verkrijgbaar voor PC/Mac en Stadia, en wordt 8 september uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 en PlayStation 4.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x