Er zijn soms van die games waar je langzaamaan een beetje moe van wordt. Five Nights Of Freddy’s is daar een goed voorbeeld van. De rede daarvan is niet de kwaliteit van de games, maar voornamelijk de grote hoeveelheid games die er uit worden geworden geworpen. Ontwikkelaar Scott Cawthon vond het ook wel welletjes en de laatste game (deel 4) zou ook de laatste in de serie worden.

Of toch niet! Op de website “scottgames” is een teaser opgedoken die mogelijk verwijst naar toch weer een nieuwe Five Nights at Freddy’s game. Zo lijken we de kwellingen van de animatronics in het pizzarestaurant maar niet achter ons te kunnen laten en mogen we ons toch weer verheugen op een potje griezelen. Op de website zien we het creepy gezicht van en van de animatronics met de tekst: “Five Nights at Freddy’s Sister Location. There was never just one.

Als reactie op de vraag waarom er nu toch weer een nieuwe Five Nights at Freddy’s game lijkt uit te komen zei Scott het volgende: “I never said I couldn’t change my mind. 😉 It’s not like every time I speak I’m engraving it into a stone tablet somewhere.” Ofwel de beste man is op zin beslissing terug gekomen en gamers kunnen zich verheugen op een nieuw deel.

Laat een antwoord achter