Als we ontwikkelaar Rebellion mogen geloven, heeft het bedrijf een aantal nieuwe Sniper Elite games in de pijplijn zitten.

Zo zal er in de toekomst een vijfde deel in de serie verschijnen, al is het nog niet officieel bekend dat het werkelijk om Sniper Elite 5 gaat.

Een andere game is Sniper Elite V2 Remastered, welke er aan zit te komen voor PC, PS4, Xbox One en zelfs de Nintendo Switch. De Switch wordt sowieso verwend, want Sniper Elite 3 Ultimate Edition zal ook voor de hybride handheld verschijnen.

Tot slot komt er ook een standalone Sniper Elite VR-game, welke in samenwerking met Just Add Water in ontwikkeling is. Deze studio kennen we onder andere van games als Oddworld en Gravity Crash.

De VR-game is al aangekondigd maar nog niet onthuld. Dit zal ergens dit jaar plaats vinden. Daarnaast verwachten wij dat details van Sniper Elite 5 pas ergens in 2020 vrij komen. Sniper Elite V2 Remastered en de Switch-versie van Sniper Elite 3 zullen ergens dit jaar uitkomen, als is er nog geen officiele releasedatum bekend.

Laat een bericht achter

stargamers