Fall Guys komt waarschijnlijk naar Xbox Game Pass

Fall Guys is een lollige online game welke veel raakvlakken heeft met het Battle Royale-genre. De game is al enige tijd speelbaar op PlayStation 4/5 en de PC, maar een Xbox release is er nog niet geweest.

Hier komt wellicht binnenkort verandering in, want als wij het instagram-kanaal van Xbox Game Pass moeten geloven, zal Fall Guys: Ultimate Knockout gewoon naar de abonnementsdienst komen.

Via een reactie van een gebruiker, die vraagt of Fall Guys naar Xbox Game Pass komt, laat het Instagram account weten dat de game richting de dienst zal komen. Dat staat in tegenstelling met het Twitter-bericht van Fall Guys, die afgelopen week nog geruchten over een Game Pass-release ontkrachtte.

Dit zorgt voor de nodige verwarring, en het is dus nog steeds onduidelijk of de game definitief wordt toegevoegd aan de abonnementsdienst. Hopelijk mogen we binnenkort alsnog een officiële aankondiging verwachten.

Ontwikkelaar Mediatonic heeft eerder wel aangegeven dat ze de game graag naar andere platformen.zoals de Xbox One en Nintendo Switch, wilt brengen. Wellicht gaat dit in de nabije toekomst toch gebeuren, we houden je op de hoogte!

Fall Guys: Ultimate Knockout is reeds beschikbaar op PlayStation 4 en PC.

Ook interessant
Check de griezelige live-action trailer van The Medium
NL / EN