Farming Simulator 22: Collector’s Edition onthuld

Verzamelaars opgelet, want wanneer Farming Simulator 22 later dit jaar verschijnt zal er ook een speciale Collector’s Edition verkrijgbaar zijn.

De PC versie zal ook in beperkte aantallen beschikbaar zijn in de vorm van een Collector’s Edition, inclusief een Farming Simulator bakenlicht. Spelers achter de knoppen van zware machines kunnen gebruik maken van dit oranje lampje, dat in real time aanspringt samen met het bakenlicht van het in-game voertuig.

De Collector’s Edition komt ook met twee posters, 24 merkstickers en nieuwe moddingtutorials. Fans kunnen genieten van een Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 of Zetor Crystal op de hoes van de Standard Edition, afhankelijk van de regio.

Productieketens voegen een nieuwe economische laag toe aan Farming Simulator 22.  Spelers kunnen hun geoogste gewassen voor bewerking naar verschillende winkels en bedrijven brengen. Zo kan de graanmolen bijvoorbeeld bloem produceren, wat je weer naar een bakkerij kan sturen voor een lucratieve keten voor brood of een heerlijke cake.

Spelers moeten de respectievelijke fabriek eerst van meerdere grondstoffen zoals boter of suiker voorzien, afhankelijk van wat ze willen produceren. Na de productie van verkoopbare producten kunnen spelers ze verder distribueren naar verkooppunten zoals de supermarkt. Soms zijn ze al aanwezig, maar spelers kunnen ze ook zelf bouwen en hun operaties uitbreiden.

Farming Simulator 22 komt inclusief twee nieuwe maps en een geüpdatete Erlengrat map. De nieuw onthulde Elmcreek map is gebaseerd op de Midwest-regio van de Verenigde Staten en biedt een groot open gebied met genoeg ruimte voor een boerderij. Virtuele boeren kunnen gebruik maken van meerdere velden in allerlei soorten en maarten, authentiek verwerkt in het idyllische landschap van de VS.

De authentieke plattelandssetting met riveren en onderdoorgangen in heuvelachtige gebieden, grote watervallen,  een ware snelweg omringd door een honkbalstadion, gigantische graansilo’s, een pompstation en andere gebouwen die de skyline rondom jouw boerderij vullen.

Meer features en details zullen onthuld worden op FarmCon, het officiële en jaarlijkse community-evenement voor Farming Simulator modders, ontwikkelaar en spelers. FarmCon 21 is een aantal uur lang live te zien van 21 tot en met 23 juli.

Farming Simulator 22 zal in Q4 2021 verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

Ook interessant
Nieuwe toevoegingen voor april in Xbox Game Pass bekend
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x