[FEATURE] Electronic Arts E3 Press Conference samengevat

EA staat er om bekend om op safe te spelen. Weinig vernieuwende en verrassende titels. Het zijn altijd weer die sportgames die elk jaar een update krijgen. Toch zien we een aantal gamenamen weer opnieuw opduiken in de line-up en hier willen we graag wat aandacht aan besteden!

Star Wars: Battlefront
EA heeft bekend gemaakt dat Star Wars: Battlefront op 19 november aanstaande zal verschijnen. Tevens toonden zij een trailer waarin je multiplayer vuurgevechten op de planeet Hoth kon zien. Ontwikkelaar DICE is in ieder geval bezig om hier een waardige game van te maken!

[av_video src=’https://youtu.be/jXU5k4U8x20′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Need for Speed
Altijd al fan geweest van Need for Speed Underground? Dan hebben we goed nieuws voor je! EA is bezig met een open wereld game waarin je jezelf als racer omhoogt werkt in het illegale circuit. Doormiddel van diverse filmpjes wordt het verhaal verteld. De spelwereld zal dik twee keer zo groot worden als Need for Speed: Rivals. Een releasedatum is niet genoemd…

[av_video src=’https://youtu.be/Y5wssYZHVWc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Unravel
EA heeft eindelijk een nieuwe IP bekend gemaakt. Het gaat om een 2D platformgame en EA beschrijft het als een geitenwollen sokken game; een beetje zoals Yoshi’s Wooly World maar dan anders.

Het concept ziet er leuk uit en in de trailer zie je een schattig pupke die garen gebruikt om dingen te grijpen of naar zich toe te trekken.

[av_video src=’https://youtu.be/QpnY1G3vt_0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Fifa 16
Niet echt bijzonder maar de serie kent een hele hoop fans. Fifa zorgt ervoor dat EA kan blijven overleven, dus flikkeren ze er weer een nieuwe trailer bij uit.

Deze video laat voetbalheld Pelé zien en die vertelt het een en ander over de kracht van het balspelletje.

Fifa 16 zal 24 september verschijnen voor je PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, magnetron, Senseoapparaat en je wasmachine. Leuk nieuwtje is dat je nu met vrouwenelftallen aan de gang kunt. Hooray for boobies!

[av_video src=’https://youtu.be/wTLmArZwyBs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Mirror’s Edge Catalyst
Afgelopen nacht maakten we je al wakker voor de nieuwe trailer van Mirror’s Edge Catalyst. Nogmaals excuses hiervoor… EA vertelde verder dat de game geen tussentijdse laadschermen heeft en dat de game, in vergelijking met zijn voorganger, behoorlijk open wordt. Tevens liet men even doorschemeren dat Mirror’s Edge Catalyst gebruik maakt van de Frostbite 2 engine, die we kennen uit de Battlefield games.

Bij deze nogmaals even die ongelooflijke lekkere trailer, whaha!

[av_video src=’https://youtu.be/vrEjtx7Ljhw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Mass Effect Andromeda
Jeeeeejjjj! Eindelijk heeft EA een nieuw deel in de Mass Effect-serie bekend gemaakt. De game zal door het leven gaan als Mass Effect Andromeda.

Helaas is er nog weinig info over de game buiten de trailer die we onder ogen kregen. Andromeda draait in ieder geval niet meer om Commander Shepard, het hoofdpersonage uit de vorige Mass Effect-games.

Ergens eind 2016 zal de game verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4 en PeeCee.

[av_video src=’https://youtu.be/uG8V9dRqSsw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

Wil je de showcase van EA terug kijken? Wij hebben hem speciaal voor jou hieronder nog even geplaatst!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=vHJMMMka8UE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x