Game Changers: Gamen in februari voor Make-A-Wish Nederland

Er gaan mooie dingen gebeuren, want StarGamers zal een streaming event organiseren voor het goede doel. Deze zal te bekijken zijn op zowel Facebook als Twitch.

Speciaal voor ons jaarlijkse goede doelen evenementen hebben wij Game Changers opgericht. Elk jaar willen wij een nieuw evenement opzetten met een ander goed doel. Zet daarom 15 t/m 17 februari alvast in je agenda, want StarGamers gaat een fantastisch streaming event organiseren voor Stichting Make-A-Wish Nederland. Iets met streaming, Gaming TV en hele mooie prijzen voor het goede doel!

Naar aanleiding van ons streamingevenementen de afgelopen drie jaar, willen wij aankomende februari weer een prachtig evenement in elkaar zetten. In december 2016 hebben wij in vier dagen € 1.878 binnen weten te halen voor het Beatrix Spierfonds, en in februari 2018 mochten wij in drie dagen tijd maar liefst € 3.574 schenken aan het Nationaal MS Fonds en in februari 2019 hebben wij maar liefst € 3.440 opgehaald voor Stichting ALS Nederland!

Tijdens deze dagen blikken wij terug op het afgelopen gamejaar en zullen we honderden gaming gerelateerde zaken, zoals hardware, goodies, t-shirts, collectables en games weggeven aan donateurs tijdens onze stream, wat ten goede komt voor veilen voor  Stichting Make-A-Wish Nederland . Speciaal hiervoor hebben wij ook een actiepagina voor Game Changers: Gamen voor het Goede Doel.

“Make-A-Wish Nederland zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen zij niet alleen. Dat kunnen zij niet alleen. Hun verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.”

Tijdens deze dagen zullen er diverse videoshows worden gepresenteerd met het oog op de gamers van Nederland en Belgie. Hier zullen diverse gamingonderwerpen in een breed aantal programma’s naar voren komen. Ook zullen er diverse influencers en bekende Nederlanders aanwezig zijn, welke een grote interesse hebben in de gamingindustrie. Zij vinden het dan ook leuk om op onze locatie langs te komen voor een “Let’s Play” live on-stream.

In de aankomende weken zal er meer bekend gemaakt worden. Welke games kun je winnen door te doneren, welke vette verzamel pakketten gaan wij veilen, hoe zal de programmering eruit gaat zien, welke partijen ons event sponsoren, welke BN’ers en influencers zullen hun opwachting maken? Houdt dus goed de Game Changers Facebook- en Instagram pagina in de gaten en vergeet deze zeker niet te volgen!

Wil je alvast doneren? Dit is al mogelijk via DEZE LINK!

Stream Links

Via onderstaande kanalen kun je van 7 tot en met 9 februari onze stream bekijken. Zorg dan ook dat je lid wordt van deze kanalen, om op de hoogte te blijven van onze uitzendingen!

Ben jij een influencer of wil je ons sponsoren, en heb je interesse om dit evenement te ondersteunen? Neem dan contact op via info [at] gamechangersnl.com.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x