Ghost of Tsushima zal in 60fps speelbaar zijn op PlayStation 5

Ghost of Tsushima verscheen dit jaar exclusief voor PlayStation 4. De game zal geen upgrade krijgen voor de PlayStation 5, maar zal wel gebruik maken van de Game Boost functie van de nieuwe console.

Ontwikkel Sucker Punch Studios heeft via Twitter aangegeven dat de game, dankzij de Game Boost functionaliteit, zal draaien in 60fps, wat zorgt voor spectaculair soepele beelden. Zodra je Ghost of Tsushima opstart op de PlayStation 5 geeft de console je de optie om de game in 60fps te spelen. Daarnaast zal de game veel snellere laadtijden kennen.

Ghost of Tsushima is een van de vele PlayStation 4 games die vanaf dag-één speelbaar zal zijn op de Playstation 5 via backwards-compatibility. Daarnaast is het mogelijk om je savegame over te zetten naar de PS5, zodat je gelijk verder kan spelen van waar je gebleven was.

Aankomende vrijdag 16 oktober krijgt Ghost of Tsushima een nieuwe content update, genaamd Legends. Deze lanceert gelijktijdig met de 1.1 update van de game en krijgt een aantal mooie toevoegingen. Zo introduceert Legends een nieuwe co-op multiplayer modus, de mogelijkheid om met vier spelers een survival-mode te spelen, een New Game+ modi. en een aantal andere leuke functionaliteiten.

Ghost of Tsushima is al enige tijd geleden verschenen, exclusief voor PlayStation 4. Wij waren erg enthousiast over de game, en dat kun je terug lezen in onze REVIEW.

Ook interessant
Ghost of Tsushima update zorgt voor betere multiplayer ervaring
NL / EN