Speel Ghost of Tsushima vanaf 16 oktober in co-op

Ontwikkelaar Sucker Punch laat weten dat de gratis update voor Ghost of Tsushima vanaf 16 oktober te downloaden zal zijn.

De gratis update, welke de naam Legends mee krijgt, introduceert naast een co-op modus ook een New Game+ modus. Legends zal een aardig aantal verhalende missies kennen die je samen met een vriend kan gaan spelen. Daarnaast zal er een survival modus beschikbaar zijn welke met vier spelers te spelen is. Als dat nog niet genoeg was, komt er een aantal weken na de release ook nog een ‘Raid missie’ beschikbaar.

Naast de nieuwe online content zal de singleplayer ook voorzien worden van extra content. Zo komt er een New Game+ modus, welke je niet alleen de game opnieuw laat spelen zonder je gadgets, wapens en vaardigheden te verliezen, maar deze zal ook nieuwe trophies met zich meebrengen. Ook zal er nieuwe gear en armor vrijgespeeld kunnen worden in deze modus.

Ghost of Tsushima is reeds verkrijgbaar, de gratis Legends uitbreiding zal op 16 oktober beschikbaar komen in de PlayStation Store.

Ook interessant
Prince of Persia: The Sands of Time Remake uitgesteld
NL / EN