GIANTS Software & John Deere presenteren boerderijplezier voor kinderen met Farming Simulator Kids

Farming Simulator Kids maakt boerderijplezier toegankelijk voor iedereen! 

Hoewel de beroemde Farming Simulator-serie altijd al populair bij kinderen was, heeft uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software een gloednieuwe game aangekondigd die speciaal is gemaakt voor de jongste spelertjes, zodat deze kunnen kennismaken met de kleurrijke en vermakelijke wereld van boerderij en natuur. Farming Simulator Kids is geschikt voor alle leeftijden en verschijnt in de lente van 2024 voor Nintendo Switch & mobiele apparaten.

Het schattig vormgegeven Farming Simulator Kids nodigt jonge spelers uit om te beginnen aan een gezellig boerenbestaan. De gameplay van Farming Simulator Kids is leerzaam en vermakelijk, en communiceert voornamelijk met beeld en geluid in plaats van met tekst. De virtuele buren van spelers, waaronder dierlijke vrienden, geven aan waar ze behoefte aan hebben, zodat kinderen bijvoorbeeld gewassen voor ze kunnen oogsten of een sandwich voor ze kunnen bereiden.

Kinderen kunnen de mogelijkheden van het platteland verkennen om gezonde gewassen te oogsten, of om de schattige dieren in hun stallen te verzorgen, waaronder koeien, kippen en ganzen. Omdat grote tractors en andere voertuigen natuurlijk niet mogen ontbreken, kunnen kids diverse machines van de beroemde fabrikant John Deere besturen. Ondertussen kunnen spelers onvergetelijke en leerzame boerderij-ervaringen opdoen, die ze zelfs kunnen opnemen om hun eigen video’s te maken.

“We vinden het meer dan geweldig dat we kinderen nu kennis kunnen laten maken met het boerderijleven, op een speelse en begrensde manier,” aldus Thomas Frey, creative director bij GIANTS Software. “Met John Deere als onze ideale partner voor Farming Simulator Kids, maken we een leerzaam en onvergetelijk, misschien zelfs inspirerend, boerderijspel voor jonge spelers. Een ervaring die hun interesse in landbouw zelfs kan aanwakkeren.”
“We werken met veel plezier mee aan dit aantrekkelijke project, dat kinderen op een speelse manier kennis laat maken met landbouw en hun interesse in de productie van voedsel tot leven wekt,” zegt Stefan Mügge, manager marketing en communicatie bij John Deere.
Naast mini-games, waarin spelers bijvoorbeeld in de tuin kunnen werken en boterhammen maken, valt er nog veel meer te beleven. Zo kunnen beginnende boertjes hun eigen markt bezoeken om de waarde te zien van de verse producten die ze lieten groeien en verzorgden. Ze kunnen voorwerpen ruilen in een ruilwinkel, grondstoffen gebruiken om heerlijke gerechten te maken, of gewoon chillen in hun eigen huis, en communiceren met aantrekkelijke personages.

Kenmerken

  • Kindvriendelijke beelden, muziek en geluidseffecten
  • Uitgebreide mogelijkheden om eigen personages te maken
  • Diverse locaties om te verkennen: boerderij, schuur, markt en meer
  • 10+ gewassen om te planten en oogsten, 75+ etenswaren, 100+ voorwerpen
  • Voertuigen en apparaten van John Deere, het grootste landbouwmerk ter wereld
  • Tamme en wilde dieren om vrienden mee te worden en voor te zorgen
  • Schattige personages en dieren om te ontmoeten
  • Diverse activiteiten, zoals veldopdrachten uitvoeren, voertuigen besturen, de tuin verzorgen en sandwiches maken
  • Achievements-systeem & videomaker

Farming Simulator Kids verschijnt in de lente van 2024 voor Nintendo Switch en mobiele platformen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x