God of War: Ragnarok verschijnt in september voor PC

Ontwikkelaar Santa Monica Studio heeft de PC-versie van God of War: Ragnarok aangekondigd.

Dit is dezelfde game die afgelopen jaar verscheen voor de PlayStation 5, maar dan met extra technische features op de PC. Zo is er unclocked framerate waarbij je de game zo vloeiend mogelijk kan spelen indien je beschikt over een krachtige gaming PC. De resolutie kan gedraaid worden op native 4K in plaats van upscaled 4K op de PS5. Verder is er ondersteuning voor NVIDIA RTX Deep Learning Super Sampling DLSS 3.7, AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) 3.1 en Intel XeSS (Xe Super Sampling) 1.2. Dit zorgt ervoor dat je een hoge framerate kan houden zonder merkbaar verlies in grafische kwaliteit.

Daarnaast is er ondersteuning voor Nvidia Reflex, Ultra Wide monitoren met een aspect ration van panoramic widescreen 21:9 en ultra-widescreen 32:9. Op de PC is er officiele ondersteuning van de PS5 DualSense-controller, maar je kan ook gewoon met je eigen gamepad spelen. Het is ook mogelijk om gewoon te spelen met een muis en toetsenbord. Indien je kiest voor de DualSense-controller, kan je wel genieten van haptic feedback en adaptive triggers. Als laatste heeft God of War: Ragnarok ook ondersteuning voor Spatial 3D Audio waarmee je alles om je heen helder hoort.

God of War: Ragnarok is het vervolg op God of War uit het jaar 2018. In deze game worden Kratos en zijn zoon Atreus geconfronteerd door de gevreesde Odin en zijn machtige zoon Thor. Terwijl de goden het op elkaar hebben gemunt, dreigt het gevaar van Ragnarok, volgens de profetie het einde van de wereld en de ondergang van de goden.

God of War: Ragnarok is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4 en 5 en verschijnt op 19 september voor PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x