GoldenEye 007 komt naar Xbox-consoles en Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

De iconische geheim agent 007 komt binnenkort naar zowel het Nintendo 64-aanbod op de Nintendo Switch als op de Game Pass van Xbox.

Op 27 januari komt GoldenEye 007 beschikbaar voor iedereen met Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-lidmaatschap als onderdeel van het Nintendo 64 – Nintendo Switch Online-aanbod van games.

Ook zal GoldenEye 007 vanaf 27 januari beschikbaar zijn op Xbox One en Xbox Series X | S via Xbox Game Pass. Als je in het bezit bent van een digitale versie van Rare Replay, de compilatie van 30 klassiekers ontwikkeld door de studio die is uitgebracht om het 30-jarig jubileum te vieren, kun je de game gratis downloaden.

Betreed als James Bond de wereld van spionage in GoldenEye 007. Je geheime operatie om het GoldenEye-wapen te stoppen voert je over de hele wereld – waarbij je ondergrondse basissen binnendringt, jezelf een weg door een militaire trein baant en een dichte jungle verkent. Onderweg krijg je van M meer info over je doelstellingen, terwijl Q uiteenlopende gadgets toevoegt aan je arsenaal. Toch valt of staat deze missie met jou alleen. Red de wereld, en strijd vervolgens in de vierspelerstand, lokaal of online. Geniet samen met je vrienden eindeloos van de spannende first-person actie!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x