GTA Online servers al langer als 10 uur offline op PS4

Tot ongemak bij vele liefhebbers van de game natuurlijk. Het gaat de laatste tijd al hartstikke (niet) lekker met de PSN servers, komt Rockstar er nog wel even een schepje bovenop doen!

Via een officiële update liet Rockstar weten op de hoogte te zijn van het probleem. De oorzaak is vooralsnog onbekend, maar ze lieten wel weten bezig te zijn met het zoeken naar de oplossing en hebben daarbij hun excuses aangeboden. Erg schattig, maar dat lost niks op natuurlijk.

Niet wetende hoe lang de storing nog gaat duren, zijn er veel spelers die klagen in verband met het behalen van ‘daily objectives’. Dit zijn missies die zeven of dertig dagen achter elkaar dagelijks behaald moeten worden, om zo extra ingame-geld of een RP-bonus te behalen. Logisch dat spelers dan klagen, omdat zo je streak ongewenst word afgebroken. De fuckers!

Of de storing nog op tijd word opgelost of dat er een vergoeding tegenover staat is nog niet duidelijk, maar uit het verleden weten we dat Rockstar een gulle ontwikkelaar is. Daarom jezelf vooral niet te druk maken, en zodra wij meer weten lezen jullie dat hier natuurlijk terug!

Ook interessant
Milestone toont eerste gameplay MXGP 2020
NL / EN