Guilty Gear -Strive- verschijnt in april voor PlayStation 4, PlayStation 5 en PC

De nieuwste game in de veelgeprezen Guilty Gear-franchise, Guilty Gear -Strive-, zal vanaf 9 april 2021 verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. 

De game is vanaf 6 april 2021 al speelbaar voor spelers die de Deluxe of Ultimate Edition pre-orderen. In deze driedaagse early access-versie kan met 13 van de bij launch 15 beschikbare personages worden gespeeld, terwijl in de Story-modus tot de lancering alleen de proloog beschikbaar is. De Deluxe- en Ultimate-edities zijn alleen digitaal beschikbaar in Europa.

Pre-orders voor de fysieke versie van Guilty Gear -Strive- zijn vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5. Digitale pre-orders zijn in Europa op een later moment beschikbaar.

De Deluxe-editie bevat ook Season Pass 1 die 5 personages, 2 stages en een extra kleurenpakket voor de personages toevoegt aan Guilty Gear -Strive-. Daarnaast bevat de Season Pass een speciale Side Story die later in 2021 uitkomt voor de game.

Spelers die de Ultimate Edition van Guilty Gear -Strive- pre-orderen, ontvangen naast early access en de Season Pass ook een digitaal kunstboek, de digitale soundtrack, een personagekleurenpakket (naast het pakket uit de Season Pass) en voor PS4-bezitters een dynamisch thema. De Ultimate Edition is alleen beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Daarnaast gaat Giovanna het gevecht aan in Guilty Gear -Strive-! De officier van de speciale operatie-eenheid – vergezeld door Rei, haar wolf spirit-metgezel – zal deel uitmaken van de personages die beschikbaar zijn voor de game. Giovanna laat haar wolf spirit toe om haar over te nemen, waardoor ze onmenselijke snelheid krijgt om voordeel te halen uit haar vijanden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x