Halo 3: ODST is toegevoegd aan de Master Chief Collection

Na een rampzalige launch van The Master Chief Collection heeft ontwikkelaar 343 Industries er alles aan gedaan om de fans gelukkig te maken/houden. Zo hebben ze er vandaag weer een goedmakertje uit gegooid om hun geweten te zuiveren, want de geremasterde versie van Halo 3: ODST is vanaf nu te downloaden.

De remaster van van ODST had eigenlijk afgelopen vrijdag al moeten verschijnen, maar de ontwikkelaar liet al weten dat ze de aangegeven releasedatum niet zouden halen. Gelukkig zijn een paar dagen goed te overbruggen, en mogen we er eindelijk mee aan de slag.

Er worden wel problemen gemeld door gamers die de game proberen te downloaden, want bij sommigen blijft de download hangen op 99%. Daarna ben je genoodzaakt om de laatste grote patch opnieuw te installeren, en daarna ODST weer moet downloaden! Als je je dan beseft dat ze ODST gratis wegdoen om te compenseren voor de problemen tijdens de launch.. Oh man, the irony.

De remaster draait op een smooth framerate van 60fps in 1080p, en neemt 8,1 GB in beslag van je harde schijf.

ODST is gratis te downloaden voor mensen die de game hebben aangeschaft tussen de periode van de launch en 19 december, anderen kunnen hem kopen voor de schappelijke prijs van 4,99.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x