Hideo Kojima werkt aan een nieuwe game

Hideo Kojima is een grootheid in de gameindustrie. De beste man is de bedenker van onder andere Metal Gear-serie en Death Stranding, en blijkbaar is hij op dit moment bezig met de ontwikkeling van een grote nieuwe titel.

In een interview met het Japanse magazine Famitsu praat Kojima over het nieuwe project van zijn studio Kojima Productions. Hierbij geeft hij aan te werken aan een grote titel, en een titel dat een nieuwe uitdaging vormt. De grenzen van entertainment vervagen in de nabije toekomst en wil hij dit jaar een stap maken richting het uitdagen van verschillende media en expressies.

Kojima staat bekend om zijn uitdagende en filmische gamedesign, en met zijn nieuwe project lijkt het er op dat hij verschillende vormen van media wil laten samenkomen.  

Niet alleen in Famitsu laat hij wat los over het nieuwe project, ook op Twitter laat hij meer weten. In zijn tweet deelde hij tevens artwork dat eind vorig jaar ook al online verscheen. Hierin zien we personages die zover bekend niet uit een eerder verschenen game komen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x