Hitman krijgt competitieve Ghost-modus

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben een nieuwe modus aangekondigd voor HITMAN 2, genaamd Ghost-mode.

Deze mode is een unieke en gloednieuwe kijk op online 1-versus-1 competitie, waarbij de vaardigheden als huurmoordenaar van spelers tot het uiterste wordt getest.

Agent 47 is ‘s werelds dodelijkste huurmoordenaar. De enige die qua vaardigheid, sluwheid en executie aan hem is gewaagd, is hijzelf. Daarom kunnen in de Ghost-modus twee spelers het online tegen elkaar opnemen, allebei als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken uit ghost crates.

De unieke twist van de Ghost-modus in HITMAN 2 is dat spelers gelijktijdig op dezelfde locatie achter doelwitten aangaan. Aan een ‘geestversie’ van hun rivaal zien ze hoe diegene het doet, maar ze bevinden zich allebei in een eigen realiteit die niet wordt beïnvloed door de acties van de tegenspeler. In de Ghost-modus wint de speler die als eerste vijf doelwitten elimineert, door slimmer, behendiger en dodelijker te zijn dan de ander. Check hieronder de trailert:

Ook interessant
Opzet verhaal van The Last of Us 3 is gereed
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x