Holy F*ck! Twitch verslaat moeilijkste baas in Dark Souls

Holy F*ck! nieuwsitems gaan over games die misschien niet nieuwswaardig zijn, maar die juist zo grappig, apart of schokkend zijn dat wij deze toch graag met jullie willen delen.

Voor de mensen die er onbekend mee zijn: tegenwoordig is het mogelijk om via chatcommando’s een game te spelen in de zogenaamde ‘Twitch Plays’ sessies. Op zich wel grappig, maar het is pas echt een prestatie als je met een team de moeilijkste baas in Dark Souls ook nog eens weet te vloeren.

Dat is duidelijk niet zonder slag of stoot verlopen, want de community heeft hier 28 dagen, acht uur, zeven minuten en veertien seconden over gedaan. Maar goed, samenwerken via chatcommando’s met mensen die je niet tot nauwelijks kent is ook geen makkie natuurlijk, dus petje af hoor! De programmeurs van de ‘Twitch Plays’ sessie hebben nog wel flink moeten tweaken aan het chatsysteem om het goed werkend te krijgen, want de eerste dagen leken de spelers niet verder te komen dan de tutorial.

Gelukkig is het epische gevecht vastgelegd, en zijn de beelden hieronder te bekijken. Ik weet niet precies what the fuck er allemaal gebeurt, maar ik kan me ongeveer indenken hoe victorieus je jezelf wel niet moet voelen. Probeer je in te leven!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x