Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC laat zich zien in korte trailer

De Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC verschijnt volgende maand, en we mogen alvast een klein kijkje nemen wat deze ons te bieden heeft.

In een nieuwe trailer krijgen we te zien wat de nieuwe content te bieden zal hebben. Daar blijft het niet bij, want ook de pre-order bonus wordt in de trailer aangekondigd. Zo kun je je verwachten aan enkele exclusieve digitale items: een nieuw kleur voor de Blacktide-outfit en de Blacktide Precisieboog.

Het verhaal is nog niet voorbij, want ten zuiden van de landen van de Tenakth-clan liggen de ruïnes van Los Angeles, die door millennia aan vulkaanuitbarstingen en verwoestende aardbevingen zijn verworden tot een verraderlijke archipel. Ervaar het nieuwste hoofdstuk van Horizon Forbidden West, waarin Aloy een duister gevaar voor de planeet op het spoor is, verborgen in deze levensgevaarlijke wildernis. De Brandende Kust bevat nieuwe content voor Horizon Forbidden West, met nieuwe verhaallijnen, personages en ervaringen in een net zo prachtige als dodelijke omgeving.

Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC zal vanaf 19 april exclusief verkrijgbaar zijn op PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x