Iron Harvest 1920+ is nu verkrijgbaar

Iron Harvest 1920+, de hooggeprezen RTS van KING Art Games, is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de pc.

Reusachtige diesel-punk-mechs voeren strategische gevechten naar een heel nieuw niveau in deze klassieke realtime strategy-game die speelt in een alternatieve versie van de jaren twintig. In het hart van Europa wordt het plattelandsleven verscheurd door technologische oorlogsvoering en dreigt Polania ten onder te gaan in het geweld tussen het leger van Saxony en Rusviets-troepen. Spelers kunnen zelf een factie kiezen om met de unieke helden van die factie het rijke en diepgaande verhaal van de game te beleven.

HET IS ALTIJD EEN BIJZONDER MOMENT ALS JE GAME WORDT GELANCEERD. NA DE LANGE ONTWIKKELING EN DE GEWELDIGE COMMUNICATIE MET ONZE COMMUNITY ZIJN WE BLIJ DAT WE NU EINDELIJK ONZE DIESEL-PUNK-MECHS DE STRIJD IN KUNNEN STUREN. VANAF HET ALLEREERSTE BEGIN VAN DIT CROWDFUNDED PROJECT HEBBEN ONZE SPELERS, SUPPORTERS EN FANS EEN CRUCIALE ROL GESPEELD BIJ HET VERWEZENLIJKEN VAN ONZE DROOM OM EEN WERKELIJK VERHALENDE RTS TE MAKEN.

Jan Theysen, creative director bij KING Art Games

Aan het begin van de 20e eeuw, kort na het einde van de eerste wereldoorlog, gonst het in de hele wereld van de geheimen en mysteries, kansen en uitdagingen. Terwijl Europa overeind krabbelt na de brute veldslagen van de wereldoorlog, botsen tradities met wetenschappelijke en technologische vooruitgang.

Iron Harvest is een real-time strategiespel (RTS) dat zich afspeelt in de alternatieve realiteit van 1920+, net na het einde van de eerste wereldoorlog. Na de zeer succesvolle kickstarter-campagne werkte het team nauw samen met RTS-fans van over de hele wereld om de perfecte RTS-ervaring te creëren.

Ook interessant
Pokemon uitbreiding, The Crown Tundra, vanaf nu verkrijgbaar
NL / EN