Kans bestaat dat Xbox Game Pass een familie abonnement krijgt

Er bestaat een grote kans dat de Xbox Game Pass een duurder abonnement gaat krijgen voor families. Dit nieuws komt naar voren na een Tweet van Xbox eindbaas Phil Spencer.

Spencer overweegt namelijk om een familie abonnement te introduceren. Dit komt naar boven nadat hij een vraag van een Twitter gebruiker beantwoorde. Deze vroeg zich namelijk af of Microsoft ooit met een ‘Family Plan’ zal komen. Dit verdienmodel lijkt op de service van bijvoorbeeld Apple Music en Spotify welke een duurder abonnement aanbieden waar meerdere mensen van hetzelfde gezin gebruik van kunnen maken.

In zijn Tweet geeft Spencer aan dat hij dit idee al in de pijpleiding zit en dat het iets is wat Microsoft al graag wil doen.

Xbox Game Pass is een abonnementsdienst waarbij je toegang krijgt tot meer dan honderd games die speelbaar zijn op de Xbox-consoles. Alle games van Xbox Game Studios zijn sowieso op de Xbox Game Pass te vinden. Daarnaast kun je als lid van het Xbox Game Pass Ultimate abonnement zowel diverse games spelen op de Xbox-consoles maar ook op PC en mobiele apparaten.

Ook interessant
The Cayo Perico Heist verschijnt 15 december in GTA Online
NL / EN