Katy Perry en Pokemon introduceren nieuwe single l Electric

Het 25-jarig jubileum van Pokémon krijgt vandaag een vervolg met de release van de single en videoclip ‘Electric’ van de iconische artiest Katy Perry.

De liefde van Katy voor alles wat met Pokémon te maken heeft, dateert uit haar jeugd toen ze de originele videospellen op haar Game Boy speelde. Ze heeft het nummer speciaal geschreven voor Pokémon 25: Het album, dat dit najaar uitgebracht zal worden door Capitol Records van Universal Music Group. “There’s no reason that this life can’t be electric” zingt Katy in de themasong, die gaat over het plezier dat je beleeft wanneer je met de liefde en steun van vrienden een droom najaagt. Katy wordt in het nummer begeleid door The Monsters & Strangerz en Jon Bellion, die ook meewerkten aan het nummer ‘Daisies’ van haar nieuwe album SMILE, en door Bruce Wiegner. Luister hier naar ‘Electric’: http://katy.to/electricPR/.

De officiële videoclip van ‘Electric’, die geregisseerd is door Carlos López Estrada, bekend van de Disney-film Raya and the Last Dragon, is eerder vandaag op YouTube gelanceerd in een watch party voor fans. De clip volgt Katy en Pikachu wanneer ze tijdens een rustig moment van de natuur genieten en reflecteren op hoe ze zich in de loop der jaren ontwikkeld hebben. Na een dag vol verkenningen stopt het paar bij een vuurtoren om te mediteren. Al dagdromend gaan ze terug in de tijd naar de begindagen van de carrière van Katy. Aangemoedigd door haar vriend Pichu zien we Katy van straatmuzikant op een boerenmarkt tot haar eerste optreden in een club.

Ook interessant
Langere trailer geeft meer info over Final Fantasy VII Remake Intergrade
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x