Krijg toegang tot de closed beta van Rainbow Six Siege via The Art of Siege

Rainbow Six liefhebbers opgelet want vanaf vandaag is The Art of Siege  beschikbaar. Het eerste community platform waar spelers over strategieën en tactieken van Siege kunnen discussiëren en meer hierover kunnen leren.

Dit platform helpt spelers zich voor te bereiden voor hun toekomstige matches in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Dit nieuwste deel uit de populaire Rainbox Six franchise komt uit op 1 December voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Als een van de meest complexe vorm van oorlogvoering vereist de “siege” techniek jarenlange training om tijdens elke situatie de juiste strategie en techniek toe te kunnen passen. Met Art of Siege zullen spelers de Field training betreden, een intensieve Rainbow Six trainingsprogramma waar spelers bekend raken met verschillende tactieken, strategieën en Operator specialiteiten. Alleen de spelers die in staat zijn de vijf Field Trainingen te voltooien zullen een key krijgen voor de Closed Beta. 

Art of Siege bevat ook de Wall of Tactics, een plek waar elke Closed Beta deelnemer zijn beste tactiek video’s, die tijdens zijn eigen match opgenomen zijn, kan delen. Het is aan de spelers om te stemmen en te besluiten welke tactieken het beste zijn. Wall of Tactics zal beschikbaar zijn bij de launch van de Tom Clancy’s Rainbow Six Closed Beta, op 24 september voor eerder genoemde platformen. 

Spelers kunnen nu al starten met de Art of Siege training op de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege website via www.rainbow6.com/artofsiege

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x