Volgend jaar is het zover: het jaar waarin onze blauwe held zijn helm toch even af zal moeten doen en 30 kaarsjes mag uitblazen op zijn verjaardagstaart (en stiekem mag wensen dat Dr Wily binnenkort weer avontuur in zijn leven brengt). Mogelijk mogen we voor zijn verjaardag een en cartoon verwachten van de Blue Bomber.

Dentsu Entertainment USA is bezig met het ontwikkelen van een cartoonserie en met wat geluk kunnen we die volgend jaar verwachten. Het begint met een jaar DEUSA is de producent en financiert het project en ze hebben Man of Action (onder meer bekend van de cartoons BEN10, Ultimate Spider-Man en Marvel’s Avengers Assamble) gevraagd te helpen bij het schrijven van het verhaal. In ieder geval is dit de perfecte tijd om te duimen dat de serie eraan komt en natuurlijk de oude TV intro nog een keertje te bekijken.

Naast de cartoon houdt Capcom in Japan op dit moment ook een enquête over de toekomst van Mega Man onder de Japanse fans, met de vraag wat zij in de toekomst willen zien: opties hierin zijn onder andere Mega Man deel 11 en 12 en nog een nieuwe Mega Man collectie. Het lijkt er dus op dat Mega Man nog lang niet denkt aan zijn pensioen en nog volop in het leven staat. Deze enquête loopt tot 30 april, dus mogelijk binnenkort meer nieuws.

 

 

 

 

 

één antwoord

Laat een antwoord achter