Lek laat nieuwe informatie en beelden zien van The Last of Us: Part I

Vandaag zijn er bewegende beelden, screenshots en aanvullende informatie van The Last of Us: Part 1 gelekt op het internet.

Het lek vond afgelopen nacht plaats en sindsdien zijn er diverse beelden verschenen op onder andere Reddit, waarna deze weer verwijderd werden. Toch zijn de beelden verschenen op platformen zoals Twitter en ResetEra.

In de screenshots zien we personages zoals Tommy en Tess voorbij komen, en de bewegende beelden tonen ons gameplay uit het begin van de game.

De bron die de beelden heeft gelekt claimt daarnaast dat hij weet dat er “geen gameplayverbeteringen” ten opzichte van het oorspronkelijke spel zijn gemaakt. Dat is opvallend, want velen speculeerden dat Part 1 de verbeterde gameplayelementen uit The Last of Us: Part 2 over zou nemen. Hoe dan ook is dit nog niet bevestigd of ontkend door ontwikkelaar Naughty Dog.

De upgrades in deze remake zouden volgens de bron vooral op het gebied van animatie en audio zijn gedaan. Zo zou het spel VRR ondersteunen en twee grafische modi hebben. ‘Gameplay mode’ zou in 4k en 40 fps lopen, terwijl ‘dynamic mode’ in 4k en 60 fps zou lopen.

Tot slot zou deze bron claimen dat het aan de wapens in de game daadwerkelijk te zien is wanneer ze van een upgrade voorzien zijn, en dat diverse toegankelijkheidsopties uit Part 2 ook overgezet worden naar Part 1.

The Last of Us: Part 1 verschijnt op 2 september op de PlayStation 5 en zal op een later moment ook verschijnen voor PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x