Lekker snipen als Hitman op je mobiel

Ken je nog die kekke minigame van Hitman een paar jaar geleden? Je kon toen lekker snipen vanaf een dak en dit was een lekker makertje voor het toen nog te verschijnen Hitman: Absolution. Nu komt IO Interactive met een leuke spin-off voor je mobiel!

Vanaf vandaag kun je Hitman: Sniper voor het astronomische bedrag van € 4,99 downloaden voor je Andriod telefoon of iPhone. IN de game speel je met onze favoriete biljartbal. met de streepjescode van een halfje wit op z’n achterhoofd: Agent 47! Het is taak om talloze lastig geplaatste doelwitten neer te halen, zonder kogels te verspillen of je locatie te verraden.

Hitman: Sniper kent ruim honderdvijftig verschillende missies waarin je geld kan verdienen voor elke succesvolle hit. Door tactisch en creatief te werk te gaan kun je meer verdienen aan je moordacties, waardoor je sneller de dertien verschillende sniper rifles kunt vrijspelen.

Door missies te over te doen kun je nieuwe manieren vinden om de omgevingen te gebruiken of tuimel je op opvallende verbanden tussen de verschillende contracten die je afwerkt.

Check de trailer maar snel even en laat ons weten wat je ervan vindt!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=z5RcmvLduzI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x