Heel per ongeluk is het logo van Gran Turismo 7 de wereld in geslingerd door bedrijf Next Level Racing. Deze werd namelijk getoond in promotiemateriaal.

Opvallend detail hierin is dat deel 7 in de Gran Turismo-serie nog niet eens aangekondigd is door Sony. De betrouwbaarheid van dit nieuws is wel groot, aangezien Next Level Racing een officiële PlayStation-licentie heeft waardoor ze diverse cockpits en stands mogen maken voor racegames op dit platform.

Next Level heeft artwork op hun social media-kanalen geplaatst en hier zijn een aantal logo’s van diverse aankomende racegames te zien. Daarbij werd de vraag gesteld naar welke racegame gamers uitkeken dit jaar. Zo zijn er logo’s te zien van aankomende titels zoals F1 2020, Dirt 5, Automobilista 2 als het logo van Gran Turismo 7.

Het bericht heeft niet lang online gestaan en Next Level Racing heeft het bericht dan ook verwijderd en zegt dat ze geen informatie hebben over een eventuele release van Gran Turismo 7. We mogen dan ook verwachten dat Sony binnenkort Gran Turismo 7 zal onthullen, en wellicht als launch titel voor de PlayStation 5 die dit jaar zal verschijnen. Hopelijk krijgen we in juni meer te zien en te horen omtrent dit nieuws.

Laat een antwoord achter