Maak kans op de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit

Ubisoft introduceert de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit, de unieke* must-have editie van Assassin’s Creed Valhalla voor elke gamer die het tijdens het najaar ook wel graag een beetje warmer heeft.

Niet alleen Eivor, die de ijzige Noordzee doorkruist op weg naar Engeland, is op zoek naar warmere oorden, ook wij zijn al sinds de prehistorie op zoek naar warmte, al dan niet met een vette vuurkorf in de tuin.

De vuurkorf is gemaakt van massief staal en is 110 centimeter hoog, waardoor de vlammen voor een aangename temperatuur en een spetterend schouwspel zorgen. Het Assassin’s Creed Valhalla-logo en de Like a Viking-hashtag lichten mooi op in het donker en verzekeren fans van een ideale vikingsfeer in hun tuin.

Hoe maak je kans?

  1. Pre-order vóór 9 november een versie** van Assassin’s Creed Valhalla op de Ubisoft Store.
  2. Meld je vervolgens aan op de volgende website: https://store.ubi.com/nl/assassins-creed-valhalla-contest.html.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia en PC.

* Er wordt één winnaar gekozen in België en één winnaar in Nederland. De vuurkorf is exclusief te winnen in de Benelux.

** Spelers die reeds een pre-order hebben geplaatst, hoeven zich alleen nog maar aan te melden om kans te maken. Deelname is enkel mogelijk als je 18 jaar of ouder bent. Actie geldt op alle edities van Assassin’s Creed Valhalla (Standard, Gold, Ultimate en de Collector’s Edition) op alle platformen.

Ook interessant
Nieuwe PlayStation 5 commercial laat aankomende exclusives zien
NL / EN