Mafia: Definitive Edition krijgt speciale Noir Mode in eerste post-launch update

Vandaag hebben 2K en Hangar 13 de eerste post-launch update voor Mafia: Definitive Edition uitgebracht, die nieuwe gratis features toevoegt voor alle spelers.

Een van de nieuwe features is Noir Mode: een visuele optie die de gameplay en cinematics van Mafia: Definitive Edition een vintage, zwart-wit aanzien geeft, volledig met zwaarmoedige filmkorreleffecten om de Prohibition Era-stijl van de game nog meer te benadrukken.

Daarnaast bevat de update nieuwe heads-up display (HUD) opties die ervoor zorgen dat spelers de optie hebben om de in-world main objective marker aan of uit te zetten, de mini-map enemy markers aan en uit te zetten in alle moeilijkheidsinstellingen, navigatiefeatures zoals turn-by-turn instructies en mini-map GPS in en uit te schakelen en een nieuwe minimalistische HUD-modus in te stellen, waardoor HUD-elementen zoals de mini-map, speedometer en objective tekst verborgen blijven.

Meer informatie over de update van vandaag kun je in dit artikel vinden.

Mafia: Definitive Edition is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Onlangs is de review van de game verschenen, en Stephan was aardig enthousiast over de game!

Ook interessant
Sephiroth uit de FINAL FANTASY VII-serie hakt zich een weg naar Super Smash Bros. Ultimate als speelbare DLC-vechter
NL / EN