Nieuwe Operator in Rainbow Six siege kan door muren kijken

Ubisoft heeft in een nieuwe trailer het aankomende seizoen uit de doeken gedaan. Operation Solar Raid is seizoen 4 van jaar 7 en zal op 6 december verschijnen.

De nieuwe Operator van Operation Solar Raid heet Solis, een defensieve Operator uit Colombia. Solis beschikt over een apparaat waarmee zij gadgets van vijanden door muren kan zien. Zo kan je teamgenoten informatie geven om de beste strategische aanpak te bespreken. Solis beschikt over een P90 of een ITA 12L als main weapon en een SMG-11 als haar secundaire wapen. 

Verder komt Operation Solar Raid met een nieuwe map genaamd Night Haven Labs, een gloednieuwe Battle Pass progressiesysteem waarbij jij zelf een pad met beloningen kan selecteren. Daarnaast wordt met het seizoen cross-play tussen Xbox en PlayStation-consoles mogelijk. Cross-progressie wordt mogelijk op alle platforms via Ubisoft Connect. Zo kan je dus al je Operators en skins meenemen als je bijvoorbeeld speelt op de PC in plaats van je console. Als laatste wordt er samengewerkt met Square-Enix voor exclusieve NieR: Automata Operator skins.

Operation Solar Raid komt in de komende dagen beschikbaar in de Public Test Realm op de PC. Vanaf 6 december wordt de update uitgerold voor alle spelers op de PC en consoles.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x