2K en ontwikkelaar Hangar 13 hebben vandaag Mafia: Trilogy aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Waar Mafia 2 en 3 Remasters zijn, zal het eerste deel een complete remake worden!

De trilogie is vanaf nu te koop, maar de drie games zijn niet gelijk beschikbaar. Je krijgt vanaf vandaag toegang tot Mafia III: Definitive Edition en Mafia II: Definitive Edition, waarbij die laatste een remaster is van het origineel.

Mafia: Definitive Edition zal een complete remake worden en het is nog even wachten. De game zal vanaf 28 augustus beschikbaar komen, en dat komt mede doordat het spel vanaf nul helemaal opnieuw gemaakt. Alle drie de games bevatten ook meteen alle DLC.

De trilogie is vanaf nu digitaal te koop op PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook zal er een fysieke versie verschijnen, maar deze zal pas op 28 augustus verschijnen, samen met de release van de Mafia: Definitive Edition remake.Tevens zijn alle games ook apart verkrijgbaar, en ben je niet verplicht om de hele trilogie aan te schaffen. Mocht je Mafia II (op PC) of Mafia III (alle platformen) al in je bezit hebben, krijg je een gratis upgrade naar de nieuwe versies.

Hieronder kun je vast de trailers checken van Mafia en Mafia 2.

3 reacties

Laat een antwoord achter