Marvel 1943: Rise of Hydra onthuld, laat waanzinnige mooie in-game engine beelden zien

Ontwikkelaar Skydance New Media en Marvel hebben vandaag de game Marvel 1943: Rise of Hydra onthuld.

Dit gebeurde door middel van een indrukwekkende in-engine real time cinematic story trailer, welke tijdens de State of Unreal 2024-presentatie werd gedraaid. De game zal gebruik maken van Unreal Engine 5 en dit levert hele mooie plaatjes op.

Er is dan ook veel aandacht besteedt aan de beelden en het valt direct op hoe mooi alles eruit ziet: van de personages tot omgevingen, de belichting, gezichtsuitdrukkingen en de hoeveelheid kleine details. De vele reacties zeggen dan ook dat het meer als een volwaardige Marvel Cinematic Universe-film lijkt dan een game.

Het verhaal van Marvel 1943: Rise of Hydra speelt zich af in Parijs in het jaar 1943 tijdens de Tweede Wereldoorlog waar de kwaadaardige organisatie Hydra die uit is op werelddominantie wordt opgericht. Spelers staan in de schoenen van vier helden die je op verschillende punten in het verhaal kan besturen. Dit is geen co-op avontuur, maar een single player game. Twee van de helden zijn bekende Marvel-personages namelijk Captain America en Black Panther. De twee lijken in een rivaliteit te hebben. Deze Black Panther is niet T’Challa, maar zijn opa. Captain America is wel Steve Rogers. Het verhaal van Marvel 1943: Rise of Hydra wordt geschreven door niemand minder dan Amy Henning, de auteur van Uncharted 1 tot en met 3.

Marvel 1943: Rise of Hydra zal ergens in 2025 verschijnen. Het is nog niet bekend op welke platformen, maar we mogen verwachten dat dit op PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC zal zijn.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x