Microsoft heeft nieuwe Xbox Series-consoles aangekondigd

Microsoft heeft drie nieuwe consoles aangekondigd. Het gaat om nieuwe modellen van zowel de Xbox Series S als de Xbox Series X.

De Xbox Series X krijgt een witte all digital-model. Microsoft noemt de kleur ‘robot white’. Dit model komt met 1TB aan opslagruimte, maar heeft geen disc drive. Het lijkt erop dat er verder geen veranderingen zij vergeleken met de Xbox Series X die al in de winkels ligt.

Microsoft komt ook met een Special Edition Xbox Series X. Deze gaat iets duurder kosten dan de standaard-console, maar heeft een indrukwekkend design. De console is zwart waarbij het lijk alsof er sterren op weergegeven worden. De onderkant is Xbox-groen en ook de onderkant van de controller is Xbox-groen. De Special Edition Xbox Series X komt met 2TB aan interne SSD om al je games en data op te slaan. Deze console krijgt een adviesprijs van €650, wat €100 meer is dan de standaard Xbox Series X. Wel heeft dit model een disc drive zoals de oorspronkelijke Xbox Series X.

Microsoft komt verder met een nieuwe All Digital Xbox Series S-console. Deze is wit zoals de originele Xbox Series S uit 2020. Deze console heeft geen disc drive, maar komt met 1TB aan interne SSD. Dit model zal de zwarte All Digital Xbox Series S in de winkels vervangen. De zwarte versie zal verkocht worden zolang de voorraad strekt. De nieuwe Xbox Series S krijgt een adviesprijs van €349.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x