Het is weer weekend en dat betekend dat je weer dat je 2 dagen je soaps moet missen. Om dat leed wat te verhelpen komen er in het dagelijkse leven ook genoeg soaps voor om je mee te vermaken en er is er weer een opgedoken rondom Mighty No 9.

Een paar dagen geleden kwam er een nieuwe trailer uit van Mighty No. 9, een soort Mega Man game met pittige platform- en actiegameplay. De trailer kwam echte op nogal wat kritiek te staan, waarom de foute grappen, het overmaat aan dashen en de graphics zagen er niet al te best uit. Zo lijken de explosies wel op de welbekende kaaszoutjes. Voor en project dat meerdere malen is uitgesteld en waar 4 miljoen dollar is ingepompt door fans die de kickstarter hebben gesteund was deze trailer toch wel een teleurstelling. Takuya Aizu, ontwikkelaar van Mighty No 9 is in ieder geval niet blij met de trailer en richt zijn pijlen op Deep Silver (de uitgever van de game). Op twitter schreef hij het volgende:

“ひどいな。このPVは何なんだよ。 What the hell was D*** *il*** thinking making a crappy PV like this?! Unforgivable.”

Laten we hopen dat de trailer geen recht doet aan de kwaliteit en dan kunnen we over een klein maandje genieten van een game waarbij je meer kan dan alleen dashen. Mighty No. 9 komt op komt op 24 juni uit voor zo’n beetje alle consoles, namelijk de PC PS3, PS4 Wii U, Xbox 360 en Xbox One en later nog op de handhelds.

Laat een antwoord achter