Naast dat Infinite Warfare werd getoond op de PS4 showcase, is er ook gameplay materiaal verschenen van de remaster van Modern Warfare.

Hieronder vind je de gameplay trailer die Activision liet zien aan de wereld. Wij denken dan ook dat gamers harder warmlopen van de remaster dan van de nieuwe game zelf. Hoe denk jij hierover? Laat het ons weten in de comments!

UPDATE:

De campagne van Call of Duty: Modern Warfare Remastered is dertig dagen eerder te spelen op de PlayStation 4. Om gebruik te maken van deze aanbieding, moet de game wel al vooraf besteld zijn. Vervolgens is de campagne een maand eerder te spelen. Call of Duty: Modern Warfare Remastered bevat ook een multiplayermodus met tien maps. Deze is pas beschikbaar vanaf de officiële releasedatum van de game.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered zit standaard bij de Legacy, Legacy Pro, en Digital Deluxe edities van Call of Duty: Infinite Warfare en is niet los verkrijgbaar. Beide games zijn vanaf 4 november verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en pc.

Laat een antwoord achter