Mortal Kombat X is het laatste robbetje vechten dat de karakters als Zub-Zero, Scorpion en Liu-Kang hebben gehad. Het was opzich een prima game en uiteindelijk werd de game inclusief DLC eerder dit jaar gebundeld tot Mortal kombat XL voor de consoles. De PC versie van Mortal Kombat XL werd echter geannuleerd.

Het feestje dat Mortal Kombat XL heet, kan dan mogelijk toch nog gevierd worden voor PC-gamers. Het mag misschien mosterd na de maaltijd zijn, maar toch bleken d PC-gamers die mosterd prima te kunnen gebruiken bij een blokje kaas later op de avond. Director Ed Boon vroeg op twitter: “Maybe we should Karry eXtra Long People who Care?” en de hoofdletters verraden het al: MK XL PC? Vorige maand hield de Boon ook al een twitterpoll, waarin 48% van de stemmers een PC versie van Mortal Kombat XL wel zag zitten.

Mortal Kombat XL bevat Mortal Kombat X en alle karakters en skins die als DLC aan de game zijn toegevoegd. Voor ieder die de game toch nog in huis wil halen is dit dus een prima kans om de DLC ook meteen mee te nemen. Wanneer de PC-versie uitkomt is nog niet bekend, maar wel zeker is het dat eraan gewerkt wordt.

 

Laat een antwoord achter