[FEATURE] Bethesda E3 press conference samengevat

Voor het eerst in de geschiedenis hield uitgever Bethesda dit jaar een persconferentie. De Amerikaanse uitgever heeft het E3 seizoen geopend en tijdens de presentatie stond Fallout 4 in de schijnwerpers.

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=2KApp699WdE” opacity=”1″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”true” loop=”false” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

Verder werden we verblijd met Dishonored 2 en behoorlijk wat nieuwtjes over Doom. In deze feature kun je alle nieuwtjes bij elkaar vinden!

DOOM
Een eerste gameplay trailer toont een fabriek op Mars waar je korte metten moet maken met de welbekende demonen.

Dit doe je door middel van Super Shotguns, Plasma Rifles, brute mêlee-aanvallen en Chainsaw kills. DOOM moet een snelle shooter worden waar bruut geweld centraal staat en een multiplayer die net zo snel en bruut zal zijn.

[av_video src=’https://youtu.be/xVaWl1GtDHU’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Bekende vijanden en wapens keren terug. Daarnaast kun je missies creëren, zoals co-op en Deathmatch, door middel van de “Snapmap” tool. Dit geeft je vrijheid eigen levels en modi te maken. Deze modi en missies kun je dan weer delen met andere spelers via de interwebz.

DOOM zal volgend jaar ergens in de lente verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

[av_video src=’https://youtu.be/lpmXCgdDQNc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Dishonored 2
Tijdens de presentatie van Bethesda werd Dishonored 2 officieel aangekondigd. Een releasedatum is nog onbekend maar duidelijk is dat de game voor de Playstation 4, Xbox One en pc verschijnt.

In dit tweede deel kunnen we aan de slag met Emily, de dochter van de keizerin uit het originele Dishonored. Deze werd in het eerste deel aan het begin van de game vermoord.

In onderstaande trailer zagen we prachtige actie met robots, magische krachten om de tijd stil te zetten en nieuwe acties om aan je stealth trekken te komen. Het is mogelijk om Dishonored 2 te spelen zonder iemand te doden in de game.

[av_video src=’https://youtu.be/UnsDyv-TtJg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Naast het vers aangekondigde Dishonored 2 komt er ook een remaster van het origineel. Bethesda onthulde namelijk de Dishonored: Definitive Edition. Deze editie zal op de PlayStation 4, Xbox One en pc verschijnen.

Fallout 4
Tijdens de conferentie werd duidelijk dat deze aankomende RPG een zeer uitgebreide character creator bevat. Je kunt kiezen voor een mannelijk of een vrouwelijk personage. De creator is geheel dynamisch. Creëer de meest epische baard, maak elfenoren, verander je personage van huidskleur of maak een neus waar Pinokkio jaloers op zou zijn.

Het is overduidelijk dat Fallout 4 veel mogelijkheden biedt om jouw ultieme karakter te maken.

[av_video src=’https://youtu.be/OzV1GlDDlv8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

De ontwikkelaar laat tevens ook weten dat je in de game van alles kunt bouwen. Raap materialen van de grond en begin bijvoorbeeld te sparen om een nieuw huis voor jezelf te bouwen.
Heb jij je huis gebouwd dan decoreer je die shit. Maak er verdedigingswerken bij en start energiebronnen en zet aggregaten neer om je huis te voorzien van stroom. Dit element zorgt voor een persoonlijk tintje in de game en is ervoor om te overleven. Lekker je eigen stekkie creëren en jezelf te beschermen tegen diverse vijanden.

[av_video src=’https://youtu.be/tOd9mB1OZsA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Naast het bouwen van je eigen kamp, kun je ook veel meer met wapens doen. In Fallout 4 zul je alle gevonden items kunnen gebruiken om wapens compleet aan te passen en er zelfs een geheel nieuw wapen van kunnen maken.

Je kunt van elk van de ongeveer veertig basiswapens van alles uitbreiden. Hoarden wordt dus eindelijk beloond in een game.

[av_video src=’https://youtu.be/unji5X-zl8o’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Fallout 4 zal dit jaar verschijnen: om precies te zijn exact op 10 november aanstaande. De game zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en pc.


What else?

Bethesda liet verder nog wat trailers zien van onder andere BattleCry en The Elder Scrolls: Legends. Deze trailers zie je hieronder. Tevens vind je daar ook de trailer van de onlangs aangekondigde Falloutgame voor je mobiel. De game heet Fallout Shelter. In deze game ben je de Overseer waar jij zelf je Vault kunt maken en bij moet houden.

De game zal vandaag al te downloaden zijn via de Apple Appstore.

Fallout Shelter
[av_video src=’https://youtu.be/LXEIbnQInao’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

BattleCry
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=FgAcL5yk8uo’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

The Elder Scrolls: Legends
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=X7VQa-sOlz4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Check de hele showcase hieronder:
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=2KApp699WdE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x