NACON komt met de Revolution 5 Pro-controller voor PlayStation 5

Nacon heeft de Revolution 5 Pro-controller aangekondigd voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en de PC. De controller is zowel bedraad als draadloos te gebruiken. De Revolution 5 is gemaakt aan de hand van jaren research en constante gesprekken met spelers en professionele gamers.

Zo is de Revolution 5 Pro uitgerust met hall effect thumb sticks. Waar normale analoge sticks op een controller te maken krijgt met wear and tear door lang gebruik, werkt hall effect anders. Sticks met hall effect hebben een soort van magnetisch veld waarmee input wordt geregistreerd. Hierdoor is er geen sprake van slijtage en kunnen sticks in theorie veel langer mee.

De controller heeft verder een batterijduur van 10 uur, is gemaakt met milieu in het achterhoofd, gaming headsets kunnen bedraad of via bluetooth aangesloten worden op de controller, de gevoeligheid van de thumbsticks zijn aan te passen door 3 inbegrepen sticks, de zwaarte van de controller is aan te passen door gewichten die je in de handvat kan doen, vier profielen kunnen op de controller opgeslagen worden, aan de achterkant zijn er verder extra back-buttons en de D-pad is volledig vernieuwd.

De Nacon Revolution 5 Pro-controller is vanaf oktober 2023 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €229,99. Twee kleurenopties zijn op dit moment vooruit te bestellen namelijk volledig zwart of wit met zwarte poten.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x