New Game+ modus voor Spider-Man 2 verschijnt volgende maand

Eerder werd er al een New Game+ modus aangekondigd voor Marvel’s Spider-Man 2, maar het was nog onbekend wanneer deze zou verschijnen. Vandaag heeft Insomniac Games bekend gemaakt wanneer we de modus mogen verwachten.

Op 7 maart zal er een gratis uitgerold worden voor iedereen die Spider-Man 2 heeft. Spelers kunnen dan de volledige game opnieuw spelen met alle ontgrendelde suits, vaardigheden en gadgets. De update komt ook met enkele nieuwe suits voor Peter Parker en Miles Morales, welke precies wordt op een later moment bekendgemaakt, evenals de patch notes en Insomniac Games lijkt meer nieuws te teasen.

Marvel’s Spider-Man 2 is het vervolg op Marvel’s Spider-Man uit 2018 en Spider-Man Miles Morales uit 2020. In deze game is niet alleen Perter Parker speelbaar, maar ook Miles Morales. Beide Spider-Man beschikken over eigen vaardigheden en hebben een eigenlijk dubbele leven in de stad Manhattan. Terwijl de twee persoonlijke problemen proberen op te lossen, komen de meest gevaarlijke villains tevoorschijn waaronder Kraven the Hunter, Lizard en Venom. Peter Parker komt op een gegeven moment zelfs in aanraking met de alien goed symbiote wat hem nog meer abilities geeft.

Marvel’s Spider-Man 2 is reeds exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x