New-gen upgrades voor Resident Evil 2, 3 en 7 verschijnen waarschijnlijk aankomende maandag

Enige tijd geleden kondigde Capcom aan dat zij werken aan new-gen upgrades voor de remakes van Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7: Biohazard. De kans is aanwezig dat deze upgrades aankomende maandag al gaan verschijnen.

Met de new-gen upgrades zal het mogelijk zijn om de drie games in hun optimale uitvoering te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Het was echter wachten op een officiële releasedatum, maar deze blijkt wellicht erg dichtbij te zijn.

Als we het Twitter account van  PlayStation Game Size mogen geloven staan de updates al klaar op PlayStation Network. Zo zal de Resident Evil 2 upgrade 21.8GB groot zijn en die van Resident Evil 3 20.5GB. De upgrade van Resident Evil 7: Biohazard kon nog niet gevonden worden op de server van PlayStation Network.

Alle drie titels zullen gebruik maken van  Capcoms eigen RE Engine, en deze zorgt voor cutting-edge features, waaronder ray tracing, een framerate van 60fps en 3D-audio om spelers helemaal onder te dompelen in deze bekroonde ervaringen. De PlayStation 5-versies van de drie games zullen ook DualSense-support voor haptische feedback en adaptieve triggers krijgen.

De upgrades zullen tevens gratis beschikbaar gesteld worden voor diegene die de games al eerder hebben gekocht op de PlayStation 4 of Xbox One.

Aankomende maandagnacht zal Capcom een showcase houden, waarin zij het een en ander laten zien van opkomende releases. De kans is dan ook groot dat ze dan gelijk de upgrades voor Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7: Biohazard uit gaan brengen. Hoewel dit geen zekerheid is, lijkt het wel een logische stap om dit te doen. Hopelijk zullen we het maandag zeker weten.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x