Netflix probeert zoveel mogelijk mensen te pleasen, zo ook gamers. Na het succes van The Witcher en Castlevania, komt er binnenkort een anime omtrent de Ni No Kuni-games.

Het was al bekend dat er een Ni No Kuni-film zou komen, maar Netflix heeft eindelijk een concrete releasedatum gegeven voor de film. De film verscheen vorig jaar augustus al in Japan, maar Westerse liefhebbers van de serie moesten nog even iets langer wachten op een internationale release. Vanaf 16 januari zal de film op Netflix te zien zijn!

De film werd geregisseerd door Yoshiyuki Momose, die ook meewerkte aan beide games en animator was bij Ghibli-films zoals Spirited Away. Het verhaal zelf staat los van de games, maar speelt zich uiteraard wel in dezelfde wereld af. Puristen onder ons hebben misschien wat pech, want de versie van de film die op Netflix terecht komt zou de Engelstalige dub-versie zijn. Of er ook een originele Japanse versie op Netflix zal verschijnen bij ons, is niet bevestigd.

De omschrijving van de anime luidt als volgt:

“Two average teens go on a magical quest to save the life of their friend and her counterpart from another world. But love complicates their journey.

Studio Ghibli animator Yoshiyuki Momose (Spirited Away) directs this enchanting film based on the renowned video game.”

Laat een antwoord achter