Nieuw Leiderschap bij Blizzard/Activision; J. Allen Brack vertrekt

Blizzard/Activision heeft het de laatste tijd flink te voorduren. Vanwege seksisme, discriminatie van vrouwen en een verdorven cultuur binnen het bedrijf is er al de nodige commotie ontstaan en nu stapt huidige president J. Allen Brack ook op.

In een bericht heeft Allen Brack aangegeven dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging en dat Jen Oneal en Mike Ybarra het stokje van hem zal overnemen. In een post geeft Blizzard aan dat hiermee een stap wordt gezet naar een nieuw soort leiderschap.

Jen stond eerder aan het hoofd van Vicarious Visions en was vanaf januari hoofd ontwikkeling voor Diablo en Overwatch. Mike Ybarra heeft jarenlang ervaring bij Xbox opgedaan en is algemeen manager en betrokken bij de battle.net client van Blizzard/Activision. Het bericht van Blizzard wordt afgesloten met wat woorden van de oud hoofd van het bedrijf: “J. Allen Brack”:

I am confident that Jen Oneal and Mike Ybarra will provide the leadership Blizzard needs to realize its full potential and will accelerate the pace of change. I anticipate they will do so with passion and enthusiasm and that they can be trusted to lead with the highest levels of integrity and commitment to the components of our culture that make Blizzard so special.”

Eerder vandaag viel al op dat sponsor van de Overwatch en Call of Duty league “T-mobile” niet meer als sponsor lijkt door te gaan. Het bedrijf lijkt haar logo van huidige promomateriaal als banners en reclames weg te halen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x