Nieuw Warcraft personage speelbaar in Heroes of the Storm

Blizzard is hard bezig om met Heroes of the Storm een uitgebreide en gebalanceerde MOBA game neer te zetten. De game is al ongelooflijk populair en blijft dus groeien. Vanaf vandaag kun je zelfs een nieuw personage krijgen in de game!

Blizzard heeft namelijk een video uitgebracht met de introductie van het Warcraft-personage Genn Greymane, ook zijn karakteristieke eigenschappen worden hierin uitgelicht. Dit nieuwe personage is vanaf nu beschikbaar in Heroes of the Storm.

Greymane is een Gilnean, wat betekent dat hij geteisterd wordt door de Worgen-vloek. In Heroes of the Storm kan hij veranderen in een Worgen om op korte afstand vijanden te verslinden. In zijn menselijke gedaante gebruikt hij zijn pistool om op langere afstand de tegenpartij te overmeesteren. Genn Greymane werd bij naam genoemd in Warcraft 2: Tides of Darkness uit 1995, maar kreeg pas bekendheid in World of Warcraft: Cataclysm uit 2010.

Heroes of the Storm is een online multiplayergame waar spelers met helden uit de games van Blizzard het tegen elkaar opnemen. De game is al geruime tijd beschikbaar voor PC en Mac.

Ook interessant
Xbox Game Pass krijgt zeven nieuwe titels deze maand
NL / EN