Nieuwe Battlefield draait om destructie, franchise komt ook naar mobiele platformen

Het was al bekend dat EA bezig is met een aantal Battlefield-projecten. De uitgever heeft nu een aantal details onthuld om deze games.

Dit jaar zal er een grote Battlefield release zijn, welke zal verschijnen op consoles en PC. Deze game zal zich in de nabije toekomst afspelen en vier studio’s zijn tegelijk bezig met de ontwikkeling, namelijk DICE, DICE Los Angeles, Criterion en Electronic Arts Gothenburg.

Oskar Gabrielson, de general manager van DICE, zegt dat de nieuw Battlefield momenteel intern getest wordt. De nieuwe Battlefield beschrijft Gabrielson als “alles veranderende destructie”, “gigantische gevechten” en “meer spelers en chaos dan ooit tevoren”.

Gabrielson zegt verder dat de onthulling dichtbij is en dat we in de komende weken en maanden veel Battlefield-nieuws mogen verwachten.

Ook geeft EA aan dat zij begonnen met de ontwikkeling van een Battlefield-ervaring voor smartphones en tablets. Veel informatie is er niet vrijgegeven, maar deze game zal ergens in 2022 moeten verschijnen en wordt ontwikkelt door Industrial Toys.

Ook interessant
F1 2021 aangekondigd en verschijnt in juli
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x