Infinite Warfare niet naar Playstation 3 en Xbox 360, screenshots.

Het lijkt zo’n beetje dagelijkse kost te worden om alle info van de nieuwe Call of Duty te verzamelen, want er gebeuren nog al wat zaken: Infinite Warfar, het sci-fi schieten in space, de remake van Modern Warfare die niet los te koop zal zijn, het uitlekken van een trailer en uiteindelijk de officiële trailer van de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare.  Misschien dat ik in al dat nieuws nog wat vergeten ben.

In ieder geval kunnen we vandaag weer wat nieuws aan het lijstje toevoegen. De remake van Modern Warfare zal niet los te koop zijn, maar zal bijgevoegd zijn bij een duurdere editie van Infinite Warfare. Wil je de Modern Warfare remake erbij, dan moet je ervan uitgaan dat je 20 euro meer neer zal moeten leggen. Dat is in ieder geval een manier om de consumenten toch maar over te halen de sci-fi achtige schooter Infinite Warfare aan te schaffen.Daarbij kunnen we melden dat de nieuwe Call of Duty niet meer op de vorige generatie consoles verkrijgbaar zal zijn, dus helaas houdt het Call of Duty avontuur op, op de oudere consoles.

Infinite Warfare lijkt een stuk meer sci-fi te worden, wat we al eerder konden zien in de trailer. De ontwikkelaars van de game zeggen in ieder geval dat ze hun inspiratie vooral halen uit oorlogsverhalen en niet uit sci-fi series en onderwerpen.

“The approach that we’ve been taking with this game… the inspirations don’t come from sci-fi or space in any way. The inspirations come from war stories. This is Call of Duty. We are talking about warfare and in this case Infinite Warfare… what we feel is that classically told narratives can take place in any setting.”

Hoe het spel werkelijk zal spelen, daarvoor zullen we moeten wachten tot 4 november, wanneer de game klaar is. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe de remake eruit komt te zien, is hier nog een trailer die de oude Modern Warfare met de remake vergelijkt.

en voor ik het vergeet. Hier nog een reeks aan screenshots van Infinite Warfare.

call-of-duty-infinite-warfare_-1-wm call-of-duty-infinite-warfare_-2-wm call-of-duty-infinite-warfare_3-wm call-of-duty-infinite-warfare_4-wm call-of-duty-infinite-warfare_5-wm call-of-duty-infinite-warfare_6-wm call-of-duty-infinite-warfare_captain-reyes-wm cod-infinite-warfare-key-art

Ook interessant
Rainbow Six Siege Operators betreden de wereld van Ghost Recon Breakpoint
NL / EN