Hoe vet zou het zijn als je Call of Duty op de Nintendo Switch zou kunnen spelen? Wat nou pauze als je moet poepen… Gewoon doorgaan!

Er is in ieder geval een mogelijkheid dat Call of Duty WW2 naar de Switch komt. Activision heeft de officiële website geüpdatet met de mogelijkheid om een Nintendo-account aan hun games te linken. Ook heeft ontwikkelaar Beenox, die verantwoordelijk was voor Nintendo-ports van eerdere Call of Duty’s, een Tweet geplaatst die onthult dat ze werken aan een militaire shooter.

Voorheen was het enkel mogelijk om een PSN-, Xbox Live of Steam-account te koppelen op de website van Call of Duty, maar recent is hierbij een Nintendo-account verschenen. De knop verschijnt onder “mijn profiel” bij het inloggen en wijst op een mogelijke Switch-versie van Call of Duty WW2.

Daarnaast heeft ontwikkelaar Beenox een Tweet geplaatst die onthult dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een militaire shooter: We hebben twee vertegenwoordigers van het Canadese leger om ons te vertellen over hun ervaringen!”

De ontwikkelaar werkte eerder aan verschillende ports van Call of Duty games voor de vorige generatie consoles en aan verschillende Nintendo-games van Activision, zoals Skylanders.

Call of Duty WW2 verschijnt op 3 november.

Laat een bericht achter

stargamers