Nieuwe cinematische trailer laat meer zien van Black Myth: Wukong, Xbox versie uitgesteld

Black Myth: Wukong, een game die al lange jaren in ontwikkeling is bij de Chinese studio Game Science, zal aankomende augustus verschijnen. Tijdens de Summer Game Fest zijn er nieuwe beelden verschenen van de Soulslike game.

In een nieuwe cinematic trailer zien we dat de hoofdpersoon een naald of oorbel ineens omtovert tot een wapen. Vervolgens zien we enkele gevechten die ook in de game gaan zijn en aan het einde worden vier titanen geteased waar de kleine monk het tegen op moet nemen.

Black Myth: Wukong is geïnspireerd door de Chinese literatuur Journey to the West en Chinese mythologie. Jij staat in de schoenen van The Destined One, een Monkey King monk die verschillende obstakels moet overwinnen om de waarheid van een legende te ontrafelen. Black Myth: Wukong is ontwikkeld met de geavanceerde Unreal Engine 5 en maakt gebruik van alle moderne features zoals Lumen en Nanite voor realistische belichtingen.

Xbox-eigenaren hebben wel slecht nieuws gekregen, want de game is voor dit platform uitgesteld. Voor deze consoles is er extra optimalisatie nodig en dat vergt meer ontwikkeltijd. Een releasedatum is niet bekend.

Black Myth: Wukong verschijnt op 20 augustus voor de PlayStation 5 en PC. De Xbox Series X | S versies zullen later verschijnen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x