Square Enix toont nieuwe beelden van Stranger of Paradise

Ter ere van de verjaardag van het originele FINAL FANTASY heeft Square Enix nieuwe gameplay en cutscenes getoond van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN. De beelden benadrukken de verbanden tussen de komende actie-RPG en de allereerste titel in de FINAL FANTASY-serie.

De nieuwste gameplay-beelden tonen onder andere de iconische northern bridge-scène uit het originele FINAL FANTASY, die opnieuw is gemaakt in FINAL FANTASY ORIGIN. De game vertelt het verhaal over de reis van Jack en zijn kameraden op een nieuwe manier en werpt nieuw licht op de duistere oorsprong van Garland.

De livestream toonde ook STRANGERS OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN-gameplay, die nieuwe aanpassingen en toevoegingen heeft gekregen naar aanleiding van de feedback van spelers die volgde op de tweede TRIAL VERSION. Diverse nieuwe video’s toonden vele gameplay-elementen, inclusief basis-jobs en geavanceerde jobs, vaardigheden, uitrustingen en de multiplayer-stand.

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN verschijnt op 18 maart 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x