Nieuwe Tomb Raider speelt waarschijnlijk af in India en zal een open wereld kennen

Het laatste project van ontwikkelaar Crystal Dynamics was niet het succes waar men op hoopte, en ondertussen is men ook gestopt met de ontwikkeling van de live service superhero game Marvel’s Avengers. Ondertussen blijkt de studio bezig te zijn met het maken van een nieuwe Tomb Raider-game.

Geruchten gaan dat dit niet een vervolg wordt op de moderne reboot die eindigde met Shadow of the Tomb Raider. Ook zou Lara weer beschikken over de iconische dubbele pistolen van de klassieke games. Niets is echter bevestigd behalve dat een nieuwe Tomb Raider-game in ontwikkeling is en dat Amazon deze gaat uitgeven.

Insider V Scooper, komt nu met een nieuw gerucht over de nieuwe Tomb Raider-game. Deze insider komt vaak met nieuws over films, maar nu heeft hij ook informatie over de Tomb Raider videogame. De game zou volledig open wereld zijn. De voorgaande games hadden open maps met lineaire stukken zoals tombs of een filmische shootout.

Met de nieuwe Tomb Raider, gaat Crystal Dynamics volgens het gerucht van V Scooper, helemaal open wereld. Omdat het open wereld is, krijgt Lara ook meer tools tot haar beschikking om de wereld te kunnen verkennen zoals een motor en een parachute. Het verhaal zou zich afspelen in India en draaien om een groep genaamd Society of Raiders. Dit is een groep die is ontstaan door Lara Croft, maar iedereen heeft hier wel een eigen agenda.

Volgens V Scooper wordt de nieuwe Tomb Raider-game snel officieel uit de doeken gedaan. Mogelijk tijdens een aankomende PlayStation of Xbox Showcase-presentatie. De kans bestaat ook dat Tomb Raider aan bod komt tijdens de Summer Game Fest, een evenement die ook begin juni gaat plaatsvinden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x