No robo lovin today.

Gisteren tijdens een Fallout 4 panel op QuakeCon is er aangekondigd dat er maar liefs 12 mogelijke companion NPC’s zullen verschijnen in Fallout 4.

Deze companions zullen zich begeven in alle uithoeken van de Wastelands en zullen bestaan uit alle soorten en rassen. Mutaties zijn ook mogelijk. Het nadeel is alleen dat je maar één companion tegelijkertijd mee kan nemen dus is het helaas niet mogelijk om je eigen mini leger te vormen. Wel is het mogelijk om romantische relaties aan te gaan met alle menselijke companions ongeacht van welk geslacht ze zijn en/of jij bent.

Jammer genoeg is het niet mogelijk om een relatie aan te gaan met andere soorten zoals je hond of Codsworth de Mr.Handy robot. Dus helaas geen glad geoliede robot onderdelen voor een vrijpartij waar de vonken van af vliegen. Hoe ver deze relaties zullen gaan met betrekking tot cutscenes is niet duidelijk maar veel fans speculeren dat het de richtlijnen van Skyrim zal volgen.

Of Fallout 4 Lexa gaat vervangen als het aankomt op daten geen idee maar een ding is zeker Fallout 4 word blijkbaar de heetste game dit jaar.

1_154_275_1_70_-Galleries-20150615042037_Fallout4_E3_Codsworth1_1434323959

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x